Ευτυχή κατάληξη του διαλόγου με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξανδρο Χαρίτση και τις πρωτοβουλίες του στην εφαρμογή του αναπτυξιακού νόμου 28.6.2017

 

Αθήνα 28 Ιουνίου 2017

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την πλήρη ικανοποίηση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής Πειραιώς για την ευτυχή κατάληξη του διαλόγου με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξανδρο Χαρίτση και τις πρωτοβουλίες του στην εφαρμογή του αναπτυξιακού νόμου, εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Δημήτρης Μαθιός.

Θεωρούμε, πρόσθεσε ο κ. Μαθιός, θετικό βήμα στην όλη προσπάθεια για την ανάπτυξη την πρωτοβουλία του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Α. Χαρίτση για την εύστοχη τροπολογία με την οποία ρυθμίζονται βασικές εκκρεμότητες του αναπτυξιακού νόμου ενώ τακτοποιούνται κενά που τον ακινητοποιούν.

Θέλουμε να πιστεύουμε, συμπλήρωσε ακόμη, σε ολοκλήρωση των πρωτοβουλιών του κ. αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης προκειμένου να ενεργοποιηθούν όλοι οι μηχανισμοί του αναπτυξιακού νόμου σε όφελος της κεντρικής ιδέας που δεν μπορεί να είναι άλλη από την παραπέρα ανάπτυξη της οικονομίας μας μετά τις θετικής εξελίξεις στην 2η αξιολόγηση και την υπογραφή της συμφωνίας.