Ούτε ένα βήμα πίσω. Ούτε μία ημέρα για χάσιμο. Συσπείρωση πολιτικής και οικονομίας σε μία κατεύθυνση. Την ανάπτυξη με ιδιωτικές επενδύσεις. 16.6.2017

Αθήνα 16 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ούτε ένα βήμα πίσω. Ούτε μία ημέρα για χάσιμο. Συσπείρωση πολιτικής και οικονομίας σε μία κατεύθυνση. Την ανάπτυξη με ιδιωτικές επενδύσεις. Δηλώσεις του προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς κ. Δημήτρη Μαθιού.

«Να μην χάσουμε ούτε μία ημέρα από τις δυνατότητες που διαμορφώνονται στην οικονομία για να κάνουμε το σωστό βήμα προς την ανάκαμψη και από εκεί στην ανάπτυξη ώστε να φέρουμε την Ελλάδα στην θέση που της αρμόζει εντός της ευρωπαϊκής οικονομίας» τόνισε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς κ. Δημήτρης Μαθιός χαιρετίζοντας την ολοκλήρωση της συμφωνίας την οποία χαρακτήρισε σκαλοπάτι για μεταβολή κλίματος στόχων.

Οφείλουμε, πρόσθεσε ο κ. Μαθιός, να σεβαστούμε το θετικό αποτέλεσμα στην συμφωνία και να μην επιτρέψουμε πολιτικές ή άλλες σκοπιμότητες μαζί με τις όποιες υπερβολές να αλλοιώσουν το πραγματικά θετικό αποτέλεσμα των προσπαθειών όλων μας.