ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δελτία τύπουΧάνουμε πολύτιμο χρόνο όχι μόνο για την ανάπτυξη αλλά και για την ανάκαμψη. Δήλωση του προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς κ. Δημήτρη Μαθιού.


«Οι διαπιστώσεις του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά με την ομιλία του στην ΔΕΘ ότι οι φοροελαφρύνσεις και η μείωση των φορολογικών συντελεστών μπορούν να πυροδοτήσουν τον μηχανισμό ανάπτυξης της οικονομίας είναι στην σωστή κατεύθυνση και αγγίζουν το μεγαλύτερο μέρος του στόχου. Εάν συνοδευτούν μάλιστα με τις επιβαλλόμενες μεταρρυθμίσεις, την πάταξη  της γραφειοκρατίας και την μείωση του κράτους, θα δημιουργηθεί το κλίμα εκείνο που επιβάλλεται ως πρώτο βήμα για την εκκίνηση της ανάπτυξης.
Ωστόσο το χάσιμο χρόνου με μελέτες, διαπιστώσεις και σχεδιασμούς, μεγαλώνει την απόσταση που μας χωρίζει από την πραγματική ανάπτυξη.
Η βιομηχανία είναι έτοιμη να ανταποκριθεί σε μια αποτελεσματική κοινωνική συμφωνία με στόχο την έξοδο από την κρίση και την δημιουργία θέσεων εργασίας. Ο χρόνος όμως είναι πολύτιμος. Ας μην τον χάνουμε».
Τα παραπάνω δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών  Αττικής και Πειραιώς κ. Δημήτρης Μαθιός ανταλλάσσοντας απόψεις με το Δ.Σ. του Συνδέσμου πάνω στα μηνύματα της ομιλίας του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά στην ΔΕΘ.

Σύνδεση Μελών