Αθήνα 1 Αυγούστου 2014
                                                              

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το μεγαλύτερο αντικίνητρο στην ανάπτυξη είναι οι καθυστερήσεις και οι εμπλοκές στην εφαρμογή των κινήτρων. Δήλωση του προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς κ. Δημήτρη Μαθιού.

Δελτία τύπου

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς είχε επισημάνει από την πρώτη ημέρα των εξαγγελιών του νέου νομοθετικού πλέγματος περί αδειοδοτήσεων ότι, η ευθύνη του υπουργείου Ανάπτυξης δεν είναι μόνο η έκδοση του νέου νόμου αλλά η άμεση εφαρμογή του δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Δημήτρης Μαθιός αναφερόμενος στις εμπλοκές εφαρμογής της νέας νομοθεσίας και πρόσθεσε: «Παρά τις διαβεβαιώσεις ότι, η εφαρμογή του νέου καθεστώτος αδειοδοτήσεων θα εγκαταστήσει σύντομα μια νέα πολιτική κινήτρων, με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι οι επιφυλάξεις μας δικαιώνονται. Ο νόμος που δημοσιεύθηκε ήδη και στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως είναι αδύνατον να εφαρμοσθεί χωρίς να ολοκληρωθούν οι προβλεπόμενες διοικητικές πράξεις.»
«Θεωρούμε λοιπόν ότι, η μη εφαρμογή εξαγγελιών και ψηφισμένων νόμων με κίνητρα  είναι μια πραγματικότητα που ισοδυναμεί με τα ισχυρότερα αντικίνητρα και πιστεύουμε ότι αυτό οφείλουν να το αντιληφθούν όλοι οι αρμόδιοι» κατέληξε ο  κ. Δημήτρης Μαθιός.

 


 

Σύνδεση Μελών