Ο υπουργός Εργασίας κ. Γ. Βρούτσης αντιλαμβάνεται πλήρως τις ανάγκες και της επιχειρηματικότητας.

Δελτία τύπου

«Οι προθέσεις, οι σχεδιασμοί και οι κατευθύνσεις του υπ. Εργασίας και προσωπικά του υπουργού κ. Γ. Βρούτση, δείχνουν σαφώς ότι υπάρχει ορθή αντίληψη για τις ανάγκες της επιχειρηματικότητας και την αναθέρμανση των επιχειρηματικών δράσεων».

Την άποψη αυτή εξέφρασε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς κ. Δημήτρης Μαθιός ενημερώνοντας της Διοίκηση του Συνδέσμου για τον διάλογο που είχαν μέλη της Διοικήσεως με τον υπουργό Εργασίας κ. Γ. Βρούτση σε όλα τα θέματα που αφορούν το εργασιακό και το ασφαλιστικό.

Η εντύπωση που αποκομίσαμε, τόνισε ο κ. Μαθιός, είναι ότι ο υπουργός Εργασίας κατευθύνεται στην σωστή πορεία συμπλήρωσης των κενών που παρουσιάζει η εργασιακή νομοθεσία, αλλά και των μεταρρυθμίσεων που είναι αναγκαίες για τον εκσυγχρονισμό των εργασιακών σχέσεων όπως το θέμα των εισφορών, των ωραρίων, των απολύσεων και της επιδότησης της εργασίας.

Εκτιμούμε την πρόθεση του υπουργού Εργασίας για αποτελεσματική επικοινωνία με τις παραγωγικές τάξεις και την διάθεσή του για εποικοδομητικό διάλογο, τον οποίο και θα αξιοποιήσουμε στην προσπάθειά μας να εντάξουμε στην εργασιακή πολιτική όλα εκείνα που είναι αναγκαία για την λειτουργία των επιχειρήσεων και για τις επενδύσεις, κατέληξε ο κ. Δ. Μαθιός.

Αθήνα 8 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ

ΑΤΤΙΚΗΣ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Σύνδεση Μελών