Να χαράξουμε εδώ και τώρα τον δρόμο για την ανάπτυξη.

Δελτία τύπου

Προσκλητήριο για γενική ανταπόκριση της επιχειρηματικής κοινότητας στην πρόκληση της πολιτικής της κυβέρνησης για όσο το δυνατόν ταχύτερη ανάπτυξη της οικονομίας, θα περιέχουν τα θέματα που θα αναλυθούν καθώς και οι ομιλίες του προέδρου και του Δ.Σ. του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 22 Μαΐου 2013, με δύο συνεδριάσεις στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς. Προσκεκλημένος ως κεντρικός ομιλητής είναι ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος θα δώσει το στίγμα της κυβερνητικής πολιτικής.

Τον κ. Χατζηδάκη θα χαιρετίσει με την ομιλία του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς κ. Δημήτρης Μαθιός.

Στην επίσημη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης ομιλητής θα είναι και ο νέος πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς κ. Βασίλειος Κορκίδης.

Στην κλειστή συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης, θα γίνει αναφορά στα πεπραγμένα του Συνδέσμου και στις θέσεις, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της βιομηχανίας. Θα ακολουθήσουν αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ. για τις οποίες ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Μαθιός, έχει υποβάλλει εκ νέου υποψηφιότητα.

Αθήνα 16 Μαΐου 2013

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ

ΑΤΤΙΚΗΣ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Σύνδεση Μελών