«Τηλεργασία – Προετοιμαζόμαστε & Προσαρμοζόμαστε»: Ψηφιακό Συνέδριο έναρξης του Ευρωπαϊκού έργου SEVSOCDIAL

01 Δεκ 2022, 15:00

Ο ΣΕΒ, στο πλαίσιο της κοινωνικής του υπευθυνότητας και της ενασχόλησης με τις σύγχρονες προκλήσεις του κόσμου της εργασίας, ανέλαβε την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος SEVSOCDIAL για την τηλεργασία. Μέσω της δράσης αυτής, επιδιώκεται η διαμόρφωση θέσεων πολιτικής, στο πλαίσιο του εθνικού κοινωνικού διαλόγου για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων που δημιούργησε η εκτεταμένη εφαρμογή της τηλεργασίας, ιδίως λόγω της πανδημίας Covid 19.

Στο πλαίσιο του έργου ο ΣΕΒ, σε συνεργασία με τους λοιπούς εταίρους του προγράμματος, διοργανώνει ψηφιακό Συνέδριο έναρξης με θέμα:

«Τηλεργασία – Προετοιμαζόμαστε & Προσαρμοζόμαστε», την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022, 15:00-18:00, (online, via youtube)

Στόχος του συνεδρίου είναι η ενημέρωση των επιχειρήσεων για ό,τι αφορά στην τηλεργασία, τις επερχόμενες νομοθετικές πρωτοβουλίες και εφαρμοζόμενες πρακτικές σε ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και θέματα αποτελεσματικής υιοθέτησης της τηλεργασίας από τις επιχειρήσεις. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν τα σημαντικότερα ευρήματα από τη σχετική έρευνα σε περισσότερες από 250 επιχειρήσεις που διεξήγαγε ο ΣΕΒ το διάστημα Σεπ-Οκτ 2022.

Σημειώνεται ότι, με την ολοκλήρωση του έργου, θα διατεθεί δημόσια και δωρεάν πρακτικός Οδηγός για την τηλεργασία, που απευθύνεται στις επιχειρήσεις και τα εμπλεκόμενα στελέχη, με στόχο να αποτυπώσει όλα τα θέματα που χρειάζεται να ληφθούν υπ’ όψη για την αποτελεσματική εφαρμογή της τηλεργασίας.

Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής, επιλέγοντας παρακάτω τον σύνδεσμο “Δηλώστε συμμετοχή” και δείτε και το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Πληροφορίες: Ζήσης Μανούζας ΣΕΒ | Τ: 211 5006 154 | E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι εταίροι του έργου που διαρκεί από τον Αυγ. 2022 έως Ιουλ. 2024, είναι ο ΣΕΒ ως επικεφαλής, το Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου, η ΣΤΕΓΗ της Ελληνικής Βιομηχανίας και το ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ.