ΠΑΝΕΠΙΣΤHΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΡΥΤΑΝΗΣ

Προς

Αξιότιμο κύριο Μαθιό Δημήτριο

Πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς

Πειραιάς, 01/03/2021

Θέμα: Ευχαριστίες για την συμμετοχή στο Συνέδριο «Πανόραμα Συνοχής: Χρηματοδότηση της επιχειρηματικότητας κατά την περίοδο της Πανδημίας και της Πράσινης Συμφωνίας»

Αξιότιμε κύριε Μαθιέ,

Εκ μέρους του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Πειραιώς και Νήσων Αττικής θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμώς για την συμμετοχή σας στο Συνέδριο «Πανόραμα Συνοχής: Χρηματοδότηση της επιχειρηματικότητας κατά την περίοδο της Πανδημίας και της Πράσινης Συμφωνίας».

Η τοποθέτηση σας κατέδειξε την εμβριθή γνώση και την απόλυτη κατανόηση σας των δυνατοτήτων και των ευκαιριών, που καλείται να αξιοποιήσει η χώρα, ώστε να πορευτεί με επιτυχία, με συνεργατικότητα και πνεύμα αλληλεγγύης, στο δρόμο της αντιμετώπισης των συνεπειών της πανδημίας, της ανάσχεσης των απωλειών της κρίσης και της ανοικοδόμησης της εθνικής οικονομίας.

Είμαστε βαθύτατα ευγνώμονες για τη στήριξή σας και θα είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.

Με εκτίμηση,

Καθηγητής Άγγελος Κότιος Πρύτανης Πανεπιστημίου Πειραιώς

Επικεφαλής του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Πειραιώς και Νήσων Αττικής

Καραολή & Δημητρίου 80, 185 34 Πειραιάς

Tηλ.: 210 414.2421, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , '; document.write(''); document.write(addy_text44466); document.write('<\/a>'); //-->\n Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Fax: 210 4173.260