Έως 15 Ιανουαρίου οι δηλώσεις συμμετοχής σε εξαιρετικά ενδιαφέρον εξαγωγικό σεμινάριο

 

Εξαγωγικό σεμινάριο εκπαίδευσης σε μηχανισμούς λειτουργίας δράσεων της εξαγωγής μέσω Internet και της προσφερόμενης κοινωνικής δικτύωσης έχει προγραμματιστεί στα πλαίσια του προγράμματος DiVET (Joint Qualifications Exports Specialists via Internet and Social Media) από το ΚΕΚ ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ που ξεκινάει την 1η Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει ένα 4μηνο.

Στο πλαίσιο του εξαγωγικού σεμιναρίου στελέχη και επιχειρηματίες εξαγωγικών επιχειρήσεων σε μια περίπου 4μηνη εκπαίδευση θα έχουν την δυνατότητα να εκπαιδευτούν στην αξιοποίηση του διαδικτύου και των κοινωνικών μέσων, σε παγκόσμιο επίπεδο με σκοπό να διευκολύνουν την επικοινωνία και τις επιχειρηματικές του σχέσεις, στοχεύοντας στις εξαγωγές, σε διεθνές επίπεδο. Σημαντικό είναι ότι στις ενότητες των μαθημάτων περιλαμβάνεται και εκπαίδευση σε μηχανισμούς προβολής (διαφήμισης) των προϊόντων που θα είναι χρήσιμη και για διαφημιστικά προγράμματα και εντός της ελληνικής επικράτειας.

Πρέπει να σημειωθεί ότι για την συμμετοχή κάθε ενδιαφερόμενου στο σεμινάριο επιβάλλεται η συμπλήρωση ειδικής φόρμας συμμετοχής η οποία θα βρίσκεται στην διάθεσή σας έως Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 στην εξής ηλεκτρονική διεύθυνση

(https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe2xiFH7OUwG4HF8Ip8aOtvFNcKBDg41dyCjuHHv3puoGmq8Q/viewform?fbzx=8316743682806122507).

Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση θα έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε λεπτομερώς για το πρόγραμμα του σεμιναρίου και τις μορφές εκπαίδευσης.

Παράκληση όπως οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο να ενημερώσουν τον ΣΒΑΠ στον e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προκειμένου να γνωρίζει την λίστα των συμμετεχόντων στην παραπέρα συμμετοχή του στο πρόγραμμα.