26.6.2023

Δελτίο Τύπου

Συναίνεση στον χώρο της πολιτικής, ενίσχυση της προσπάθειας που επιβάλλεται για αλλαγή του οικονομικού μοντέλου, τόλμη και αποφασιστικότητα ώστε η νέα κυβερνητική περίοδος να δώσει την ευκαιρία να γυρίσουμε σελίδα στην οικονομία, έθεσε ως βασική πολιτική ανάγκη στη χώρα, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς (ΣΒΑΠ) κ. Δημήτρης Μαθιός, στην επιστολή συγχαρητηρίων προς τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την ισχυρή αυτοδυναμία της κυβερνήσεως του την δεύτερη τετραετία.

Η οικονομία έχει θέσει ήδη τις προτεραιότητες της οι κορυφαίες από τις οποίες είναι οι μεταρρυθμίσεις για παραπέρα κινητικότητα στην παραγωγή και στις επενδύσεις, με έντονα χαρακτηριστικά την εξωστρέφεια, υπογράμμισε ο κ. Μαθιός, αναφερόμενος στην ουσία των αιτημάτων της βιομηχανίας.

Οφείλουμε δε, με κοινούς στόχους της Πολιτείας και παραγωγικών τάξεων, να ενισχύσουμε με τα απαραίτητα «καύσιμα» το όχημα της ανόδου της οικονομίας μας, συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ.

https://www.powergame.gr/ikonomia/470302/svap-synainesi-gia-allagi-tou-oikonomikou-montelou/

https://www.insider.gr/oikonomia/280766/sbap-gia-apotelesma-eklogon-na-gyrisoyme-selida-stin-oikonomia

https://www.reporter.gr/Eidhseis/Epicheirhseis/construction-vehicles/569775-SBAP-Metarrythmiseis-gia-parapera-kinhtikothta-sthn-paragwgh-kai-stis-ependyseis

https://www.euro2day.gr/news/economy/article/2195915/svap-vasikh-politikh-anagkh-na-gyrisoyme-selida-st.html