Πρόσκληση Ψηφιακό Θεματικό Εργαστήριο:

«Βελτιώνοντας το επιχειρηματικό περιβάλλον: η πορεία υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων για την απλοποίηση της αδειοδότησης»

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023 | 14:00-15:40

Για τη συμμετοχή σας απαιτείται προηγούμενη εγγραφή ΕΔΩ

 

Αγαπητά μέλη,

O ΣΕΒ με την υποστήριξη των Περιφερειακών Βιομηχανικών Συνδέσμων (ΣΒΑΠ, ΣΒΘΣΕ, ΣΒΣΕ, ΣΕΒΠΔΕ και ΣΘΕΒ) σας προσκαλούν τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου και ώρες 14:00-15:40 σε Ψηφιακό Θεματικό Εργαστήριο με τίτλο: «Βελτιώνοντας το επιχειρηματικό περιβάλλον: η πορεία υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων για την απλοποίηση της αδειοδότησης».

 

Στο Εργαστήριο έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους οι Γενικοί Γραμματείς: Βιομηχανίας κα.Θέμις Ευτυχίδου, Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων κ. Πέτρος Βαρελίδης και Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Ευθύμιος Μπακογιάννης.

Σκοπός του εργαστηρίου είναι αφενός η ενημέρωση των επιχειρήσεων-μελών αναφορικά με τις νέες διαδικασίες, τις αλλαγές αλλά και απαιτήσεις του νέου πλαισίου αδειοδότησης (για την εγκατάσταση και λειτουργία, την περιβαλλοντική αδειοδότηση, τη χωροθέτηση-χρήσεις γης), αφετέρου μία πρώτη αποτίμηση της  αποτελεσματικότητας των έως τώρα ρυθμίσεων, προκειμένου  να εντοπιστούν νεότερα πεδία παρέμβασης για την περαιτέρω απλοποίηση και επιτάχυνση των διαδικασιών μέσα από τον εντοπισμό των επόμενων αναγκαίων μεταρρυθμίσεων.            

Για τη συμμετοχή/παρακολούθηση του Εργαστηρίου, απαιτείται προηγούμενη εγγραφή στη φόρμα ΕΔΩ.  

Για το περίγραμμα της συζήτησης πιέστε εδώ.


Για το προσωρινό πρόγραμμα πιέστε εδώ.

Για την υποβολή ερωτημάτων που θα θέλατε να τεθούν στους Γενικούς Γραμματείς, μπορείτε είτε να συμπληρώσετε το σχετικό πεδίο στην ανωτέρω Φόρμα Εγγραφής, είτε να τα θέσετε κατά τη διάρκεια του Εργαστηρίου στο πλαίσιο γραπτού διαλόγου που θα είναι διαθέσιμο.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Γιάννη Λαϊνά, Senior Advisor Τομέα Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος και Ρυθμιστικών Πολιτικών ΣΕΒ (Ε: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. T: 211 500 6114).