Η χώρα και η οικονομία πρέπει επιτέλους να κυβερνηθούν. Δεν επιτρέπεται ούτε αντέχεται παραπέρα δοκιμασία. 08.09.2015

 

«Η χώρα και η οικονομία πρέπει επιτέλους να κυβερνηθούν. Δεν επιτρέπεται ούτε αντέχεται παραπέρα δοκιμασία». Δήλωση του προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς κ. Δημήτρη Μαθιού.

«Η οικονομία έχει ανάγκη κυβέρνηση και ο τόπος δεν μπορεί να παραμένει ακυβέρνητος με μοναδικό σκοπό να ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο. Εκτός από τις συσσωρευμένες ζημιές στην οικονομία, από την προεκλογική περίοδο των εκλογών του Ιανουαρίου, το πάγωμα της οικονομίας με το δημοψήφισμα, την ακινησία στην Δημόσια Διοίκηση λόγω της καλοκαιρινής περιόδου και την τωρινή προεκλογική περίοδο υπάρχουν τεράστιες νομοθετικές και διοικητικές εκκρεμότητες που αδρανοποιούν σοβαρότατα τον ρυθμό λειτουργίας των επιχειρήσεων. Όλα αυτά μαζί με την πλήρη έλλειψη ρευστότητας και την ανωμαλία στην οικονομία από τα capitalcontrolsκαταλήγουν σε πιέσεις που θα φέρουν εκρήξεις σε όλα τα επίπεδα της οικονομία. Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί και να αρχίσει αμέσως διάλογος με τις παραγωγικές δυνάμεις της για την επόμενη ημέρα. Αυτό πρέπει να είναι και το διακύβευμα των εκλογών της 20 Σεπτεμβρίου».

Τα παραπάνω υπογράμμισε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς κ. Δημήτρης  Μαθιός απαντώντας στις δηλώσεις των πολιτικών  που επισκέφθηκαν την ΔΕΘ.

 

 

Σύνδεση Μελών