Να αποφύγουμε με κάθε τρόπο την κατάρρευση που προκαλεί η διακοπή και αιμοδοσίας των επιχειρήσεων. Δήλωση του προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς κ. Δημήτρη Μαθιού. 15.07.15

Να αποφύγουμε με κάθε τρόπο την κατάρρευση που προκαλεί η διακοπή και αιμοδοσίας των επιχειρήσεων. Δήλωση του προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς κ. Δημήτρη Μαθιού.

«Είναι εθνικό καθήκον όλων μας και πρώτιστο της κυβέρνησης και του πολιτικού κόσμου να επαναφέρουμε την οικονομία από την απραξία και τον κίνδυνο πνιγμού σε κατάσταση αναπνοής και λειτουργίας. Για τον λόγο αυτό επιβάλλεται η ψήφιση της συμφωνίας από την Βουλή ώστε να αποκατασταθεί το Τραπεζικό σύστημα και να επαναλειτουργήσουν οι μηχανισμοί κινητοποίησης των επιχειρήσεων και ειδικότερα της παραγωγής που έχουν επικίνδυνα αδρανοποιηθεί».

 

Την δήλωση αυτή έκανε ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ κ. Δημήτρης Μαθιός αναφερόμενος στην σημερινή κρίσιμη ψηφοφορία στην Βουλή και πρόσθεσε: «Η βιομηχανία που μπορεί άμεσα να συνεισφέρει στην ανάνηψη του αναπνευστικού συστήματος της αγοράς συντηρείται εδώ και δεκαπέντε ημέρες μόνο με προσωπικές προσπάθειες και τον ηρωισμό στελεχών και εργαζομένων. Οι εκκρεμότητες και τα προβλήματα απαιτούν κύκλο συζητήσεων και διεργασιών για να αντιμετωπισθούν. Ωστόσο προέχει η υπογραφή της συμφωνίας και η επαναλειτουργία των Τραπεζικών εργασιών στο σύνολό τους».  

Σύνδεση Μελών