Χωρίς συμφωνία θα ζήσουμε τραγωδία στην βιομηχανία και γενικά στην παραγωγή διαπίστωσε το Δ.Σ. του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς σε έκτακτη συνεδρίασή του υπό την προεδρία του κ. Δημήτρη Μαθιού. 09.07.2015

 

              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χωρίς συμφωνία θα ζήσουμε τραγωδία στην βιομηχανία και γενικά στην παραγωγή διαπίστωσε το Δ.Σ. του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς σε έκτακτη συνεδρίασή του υπό την προεδρία του κ. Δημήτρη Μαθιού.

Πλήρες αδιέξοδο στην βιομηχανική παραγωγή και αδυναμία εκπλήρωσης υποχρεώσεων όχι μόνο σε φόρους, εισφορές και δάνεια αλλά και σε ανειλημμένες υποχρεώσεις αν δεν έχουμε συμφωνία ώστε να αποκατασταθεί έστω και ελάχιστη ρευστότητα λειτουργίας των δραστηριοτήτων της αγοράς διαπίστωσαν τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΒΑΠ ανταλλάσσοντας απόψεις σε έκτακτη συζήτηση για τις εξελίξεις στην οικονομία.

Η ώρες που περνάει η παραγωγή, τονίσθηκε, είναι τραγικές ενώ η επιχειρηματική κοινότητα είναι πλέον σε κατάσταση αγωνίας και συναγερμού.

 

Η κυβέρνηση οφείλει να αντιληφθεί το ιστορικό αδιέξοδο και να οδηγηθεί σε συμφωνία για να αποφύγουμε ανεπανόρθωτες καταστροφές στην χώρα με απρόβλεπτες προεκτάσεις κατέληξαν τα μέλη του Δ.Σ.  

Σύνδεση Μελών