Η οικονομία πρέπει άμεσα να ηρεμήσει διασφαλίζοντας με κάθε τρόπο την παραμονής της χώρας στην Ευρωζώνη 20.2.2015

                               

                                                                                                                                 Αθήνα 20 Φεβρουαρίου 2015
                                                                
                                                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Η  οικονομία πρέπει άμεσα να ηρεμήσει διασφαλίζοντας με κάθε τρόπο την παραμονής της χώρας στην Ευρωζώνη». Δήλωση του προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς κ. Δημήτρη Μαθιού. 
«Η οικονομία δεν έχει την αντοχή για απρόσμενες περιπέτειες. Η παραμονή της στην Ευρωζώνη είναι μονόδρομος και αυτό πρέπει να αποτελεί την μοναδική κατεύθυνση στους χειρισμούς της διαπραγμάτευσης από κάθε πλευρά. Είναι δε χρέος όλων μας να σταθούμε δίπλα στην μεγάλη αυτή εθνική προσπάθεια και βούληση. Τα παραπάνω επεσήμανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς κ. Δημήτρης Μαθιός σχολιάζοντας τις εξελίξεις από τις διαπραγματεύσεις μας στις Βρυξέλλες και πρόσθεσε:
«Η Κυβέρνηση πρέπει να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα για να ξεπεράσει τον σκόπελο που προβάλλεται στην πορεία των διαπραγματεύσεων προκειμένου να αποκατασταθεί η ηρεμία που χρειάζεται η οικονομία αλλά και η κοινωνία. Στο δε επόμενο βήμα της και προκειμένου  η οικονομία  να  ξαναβρεί τον βηματισμό της η βιομηχανία θα δώσει το παρών ανταποκρινόμενη σε κάθε  κάλεσμα μιας νέας βιομηχανικής πολιτικής με γενικό στόχο την  ανασυγκρότηση». 

Σύνδεση Μελών