Οι επενδυτές θέλουν καθαρούς κανόνες και οι επενδύσεις σταθερό και μακρόχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον 9.2.2015

      

                                                                                                                                                   Αθήνα 9 Φεβρουαρίου 2015
                                                       
                                                                                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι επενδυτές θέλουν καθαρούς κανόνες και οι επενδύσεις σταθερό και μακρόχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον. Δήλωση του προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς  κ. Δημήτρη Μαθιού.
Είναι άξια προσοχής και ενθαρρυντικά τα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας δια των προγραμματικών του δηλώσεων στις Δελτία τύπουεπενδύσεις και στην ανάγκη ενίσχυσης του επενδυτικού ρυθμού στην οικονομία. Η κυβέρνηση οφείλει όμως να προσδιορίσεις αφ’ ενός τους μηχανισμούς εκείνους που θα εξασφαλίσουν την ρευστότητα για τις επενδύσεις και από την άλλη το αναπτυξιακό και ελκυστικό πλαίσιο μέσα στο οποίο θα διαμορφωθούν οι επενδυτικές ευκαιρίες.
Την δήλωση αυτή έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς κ. Δημήτρης Μαθιός αναφερόμενος στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβερνήσεως και πρόσθεσε: 
«Η συνεργασία με το Δημόσιο στην αξιοποίηση της περιουσίας του με παράλληλες επενδύσεις είναι ασφαλώς ένας ιδιαίτερα ενδιαφέρον τομέας. Ωστόσο πρέπει να προσδιορισθούν το φορολογικό, το ασφαλιστικό και το εργασιακό περιβάλλον σε βάσεις σταθερότητας και σε μακρόχρονο ορίζοντα».

Σύνδεση Μελών