Η αναγνώριση των παθογενειών της οικονομίας είναι το πρώτο θετικό βήμα για αποφάσεις στην σωστή κατεύθυνση 29.01.2015

 

«Η αναγνώριση των παθογενειών της οικονομίας είναι το πρώτο θετικό βήμα για αποφάσεις στην σωστή κατεύθυνση». Δήλωση του προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς κ. Δημήτρη Μαθιού. 
Δελτία τύπουΟι πολύ θετικές τοποθετήσεις του υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Γιώργου Σταθάκη για την ανάγκη απλοποιήσεων στις αδειοδοτήσεις και άλλα επενδυτικά κίνητρα καθησυχάζει και τις μεταποιητικές επιχειρήσεις της Αττικής πού χρόνια τώρα ζουν και αναπτύσσονται σε ένα ασφυκτικό περιβάλλον τόσο από πλευράς εκσυγχρονισμού όσο και παραπέρα  ανάπτυξης.
Τα παραπάνω δήλωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς κ. Δημήτρης Μαθιός αναφερόμενος στις τοποθετήσεις του υπουργού  Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κ. Γ. Σταθάκη που τις χαρακτήρισε αναγκαίες για τον παραπέρα διάλογο με τις παραγωγικές τάξεις.
Ο κ. Μαθιός αναφέρθηκε ακόμη στην αναγκαιότητα απλοποίηση της όλης αναπτυξιακής πολιτικής με σταθερότητα και φορολογικά κίνητρα  αναπτυξιακού χαρακτήρα, τόνωσης της εξωστρέφειας και της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.   

Σύνδεση Μελών