Η οικονομία δεν αντέχει ακυβερνησία ούτε μία ημέρα 19.1.2015

 

                                                                                                                                                                                                                                     Αθήνα 15 Ιανουαρίου 2015
                                                      
                                                                                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ         
Η οικονομία δεν αντέχει ακυβερνησία ούτε μία ημέρα. Δήλωση του προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς κ. Δημήτρη Μαθιού.
Το έστω και αναγκαίο σημερινό πάγωμα των μηχανισμών λειτουργίας της οικονομίας λόγω της προεκλογικής περιόδου δεν παύει να αποτελεί  κρίκο στην αλυσίδα των προβλημάτων της οικονομίας. Αυτά όμως τα προβλήματα πρέπει να περάσουν σε πορεία λύσεως από την κυβέρνηση που θα προκύψει στις προσεχείς εκλογές. Προβλήματα και οικονομία όμως δεν αντέχουν άλλη προεκλογική παράταση. Για τον λόγο αυτό είναι επιτακτική ανάγκη οι πολιτικές παρατάξεις να συγκροτήσουν κυβέρνηση έστω και αν τα αποτελέσματα δεν διασφαλίσουν αυτοδυναμίες. Η οικονομία δεν αντέχει ακυβερνησία ούτε μία ημέρα.
Τα παραπάνω υπογράμμισε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής και Πειραιώς κ. Δημήτρης Μαθιός μιλώντας στην κοπή της πίτας του Συνδέσμου και πρόσθεσε «Το σημερινό πάγωμα σε μια σειρά ρυθμίσεων, όπως τα επιχειρηματικά δάνεια και άλλες οφειλές, είναι σε βάρος της ρευστότητας η έλλειψη της οποίας είναι ήδη απειλή για κατάρρευση των δυνάμεων των παραγωγικών τάξεων».

Σύνδεση Μελών